„Ne e frica sa nu fim luati de prosti…!”


„(…) Ne e frica sa fim adevarati. Ne e frica sa spunem ce simtim, ce credem, ce gandim, pentru ca ne e frica ca nu cumva sa fim luati drept nebuni, prosti sau rai!
Ne e frica de noi, ca nu suntem cum „ar trebui sa fim”! Ne e frica pentru ca nici nu stim cum suntem si cum ar trebui, de fapt, sa fim!
Ne e frica sa nu fim abandonati, sa nu fim marginalizati, sa nu cumva sa nu fim iubiti de nimeni!
Ne e frica!
Si ne e frica pentru ca suntem crescuti de oameni care deja sunt morti de frica! Doar atunci cand avem parinti, invatatori si profesori care au biruit frica, pentru ca au descoperit „inceputul intelepciunii”, adica frica de Dumnezeu, nu ne mai mintim si nu mai mintim.
Ce e de facut?
Sa invatam viata de la capat, copil drag!
Invata mai intai sa respiri.
Aseaza-te seara sau dimineata, cand ai un ragaz, in fata unei icoane si respira. Priveste-l pe Domnul si respira: rar, fara sfortare si cat mai profund. Urmareste cu atentia mintii cum intra aerul in pieptul tau si gandeste-te ca, de cand a suflat Dumnezeu Suflarea Sa de viata in narile lui Adam, aceasta intalnire nu s-a intrerupt. Acum e randul tau sa primesti asta de la El! Si El o face ca tu sa ai viata si sa te bucuri de ea! Apoi, urmareste cum iese aerul din tine si gandeste-te ca i-l oferi Lui ca sa-l purifice cu randuiala pe care El a creat-o pentru asta. Apoi, stai putin, putin, fara aer si traieste dorul de viata care se va naste in tine! Viata pe care o doreste adancul tau acum e cu El, Cel ce spune: „Eu, Viata cea adevarata!. Si multumeste-I. Si, aminteste-ti ca El este Adevarul! El te va vindeca de minciuna pentru ca te va elibera din robia lucrurilor tatalui minciunii care este diavolul. Iar tu, copil drag, sa faci poruncile Lui, sa-l mananci pe El, sa adormi cu El, sa te trezesti cu El…
E simplu, copil drag si usor, daca ne vom privi viata ca pe un dar de la El si daca vom crede cele fagaduite de El!

Cu drag si incredere,

Maica Siluana”

Reclame

Un comentariu

  1. Dana said,

    septembrie 11, 2011 la 5:15 pm

    Multumesc.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: