Gand pentru azi


Intalnirea dintre doi oameni ascunde intotdeauna o taina. Graba, superficialitatea, banalizarea, mandria sunt dusmanii acestei taine, sunt cei care ne fac sa fim orbi fata de aceasta taina si sa banalizam intalnirea cu celalalt. Fiecare om are o taina, de aceea si intalnirea dintre oameni este ea insasi tainica si cere respect sfant. Numai avand acest respect, poti sa intri in bucuria pe care nu o mai ia nimeni de la tine.

Daca vrei sa interactionezi cu cineva si sa il pastrezi si pe Hristos in inima, trebuie sa te jertfesti. Orice intalnire, discutie, si mai ales relatie adevarata, reala cere jertfa, mereu jertfa. Altfel, vei fi ranit sau vei rani, orice ai spune si orice ai face. Si noi suntem chemati, fiecare dintre noi, la aceasta jertfa si o putem indura pentru ca Dumnezeu a murit pentru ca noi sa ne putem jertfi la randul nostru pentru omul nou care se naste in noi si pentru celalalt.

Reclame

2 comentarii

 1. Laura-optimista said,

  aprilie 30, 2011 la 6:01 pm

  Articol scris de mine în ziarul Lumina:
  http://www.ziarullumina.ro/articole;1585;1;55886;0;Intelepciune-biblica-Furtuna-este-realitatea-dar-Adevarul-este-Hristos!.html

  Doamne ajută!
  Hristos a înviat!
  Cu respect,
  Laura Stifter

 2. mugureinflorit said,

  mai 1, 2011 la 7:09 pm

  Mi-a placut articolasul tau, scurt si la obiect. Am simtit pe propria piele cat de adevarate sunt cuvintele: „Aşa-zisele obstacole din această lume – chiar dacă sunt invincibile, în aparenţă – devin piedici reale, doar atunci când încrederea noastră în Hristos Domnul şi dorinţa de a rămâne în comuniune cu El se micşorează. În relaţia cu Dumnezeu, obstacolele nu sunt decât „acele lucruri înspăimântătoare pe care le observi atunci când privirea îţi fuge de la ţintă”.
  As vrea sa te intreb…scrii de mult pentru „Lumina”? Crezi ca ar mai avea nevoie de un redactor?:)

  Doamne ajuta!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: