Icoane din ata
Autor: artist al Poporului din Ucraina Vladimir Denschikova– director, director de arta, artist rus Academic Drama Theatre Maxim Gorki. Expoziţia este dedicată sarbatorii de Craciun. Lucrarile sale se disting printr-o spiritualitate profundă. Expoziţia artistului da o atmosferă uimitoare de lumină, bunătate şi pace. Expoziţia oferă 14 icoane si 3 fotografii, realizate cu pictograme, care se află în colecţii private. Toate acestea sunt realizate în tehnica macrame, colaj, în care autorul a lucrat peste 30 de ani.
Toate lucrările sunt efectuate într-un singur exemplar şi fiecare are câteva milioane de noduri. Aceasta tehnica este unica, drepturile de autor ale artistului fiind rezervate.
În icoanele create de mâinile lui Vladimir Denschikova nu exista nici aur, argint, nici pietre, dar ele radiaza dragoste. Şi, deşi firul de ata nu are stralucire, peste iconiţe straluceste lumina nepieritoare. Acest lucru este înmulţit cu dragoste si credinta.

Un comentariu

  1. august 20, 2012 la 4:49 pm

    sunt superbe, pur si simplu iti taie rasuflarea, dau impresia de lucrari tridimensionale, te emotioneaza si sensibilizeaza in acelasi timp.


Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 30 de alți urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: