Icoane din ata
Autor: artist al Poporului din Ucraina Vladimir Denschikova– director, director de arta, artist rus Academic Drama Theatre Maxim Gorki. Expoziţia este dedicată sarbatorii de Craciun. Lucrarile sale se disting printr-o spiritualitate profundă. Expoziţia artistului da o atmosferă uimitoare de lumină, bunătate şi pace. Expoziţia oferă 14 icoane si 3 fotografii, realizate cu pictograme, care se află în colecţii private. Toate acestea sunt realizate în tehnica macrame, colaj, în care autorul a lucrat peste 30 de ani.
Toate lucrările sunt efectuate într-un singur exemplar şi fiecare are câteva milioane de noduri. Aceasta tehnica este unica, drepturile de autor ale artistului fiind rezervate.
În icoanele create de mâinile lui Vladimir Denschikova nu exista nici aur, argint, nici pietre, dar ele radiaza dragoste. Şi, deşi firul de ata nu are stralucire, peste iconiţe straluceste lumina nepieritoare. Acest lucru este înmulţit cu dragoste si credinta.

Reclame

Un comentariu

  1. august 20, 2012 la 4:49 pm

    sunt superbe, pur si simplu iti taie rasuflarea, dau impresia de lucrari tridimensionale, te emotioneaza si sensibilizeaza in acelasi timp.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: