Icoane din ata
Autor: artist al Poporului din Ucraina Vladimir Denschikova– director, director de arta, artist rus Academic Drama Theatre Maxim Gorki. Expoziţia este dedicată sarbatorii de Craciun. Lucrarile sale se disting printr-o spiritualitate profundă. Expoziţia artistului da o atmosferă uimitoare de lumină, bunătate şi pace. Expoziţia oferă 14 icoane si 3 fotografii, realizate cu pictograme, care se află în colecţii private. Toate acestea sunt realizate în tehnica macrame, colaj, în care autorul a lucrat peste 30 de ani.
Toate lucrările sunt efectuate într-un singur exemplar şi fiecare are câteva milioane de noduri. Aceasta tehnica este unica, drepturile de autor ale artistului fiind rezervate.
În icoanele create de mâinile lui Vladimir Denschikova nu exista nici aur, argint, nici pietre, dar ele radiaza dragoste. Şi, deşi firul de ata nu are stralucire, peste iconiţe straluceste lumina nepieritoare. Acest lucru este înmulţit cu dragoste si credinta.

Un comentariu

  1. august 20, 2012 la 4:49 pm

    sunt superbe, pur si simplu iti taie rasuflarea, dau impresia de lucrari tridimensionale, te emotioneaza si sensibilizeaza in acelasi timp.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

%d blogeri au apreciat asta: